2.5 C
Slagelse
søndag, 21. april, 2024

Jazz og Sommer på Fisketorvet

Fra December til Maj, var der på mange måder mørkt i landets gader.
Ikke kun snefulde perioder fik slagelseanerne til at holde sig indendøre, det gjorde pandemien også. Men som sommeren kiggede frem og solen kastede sine stråler mod fliserne på Fisketorvet, tittede vi frem, fra nær og fjern, til gensyn, varme og genåbning.

-En genåbning der på den lokale The Upper Hill var kærkommen og som har bragt travlhed og glæde med.

Et solrigt gensyn – hver lørdag
Jeg var så glad, da vi kunne åbne op igen” lyder det fra Tina, da vi møder hende på The Upper Hill torsdag formiddag. “Vi har haft en enorm travlhed og det var bare så skønt at se alle vores gæster igen”, tilføjer Tina, der kan nikke meget genkende til vores postulat om et særligt fællesskab der udspiller sig mellem gæsterne på den hyggelige pub, midt i byen.

Men der er også nok at se til, for foruden et travlt EM, der fik danskerne op af sofaen, så er der gang i Sommeren, dér for alvor, har lagt sin lune varme over byen.

For er der en summen vi kan genkende, når vi går gennem Slagelses gader lørdag formiddag, ja så er det den fra The Upper Hill. Den traditionsrige Sommer Jazz kører nemlig på fuld drøn hele sommeren, hver lørdag fra 11-13 – og helt frem til 21. August.

Vi er vilde med lørdagene, der er næsten altid fuldt hus – og torvet summer af stemning. Der er mulighed for både at bestille fra baren og køkkenet ” siger Tina der hurtigt viser os de populære retter til Sommer Jazzen, der består af: Fish’n’Chips, Uspecificeret smørrebrød samt flæskestegssandwich med brun sovs.

Til Jazz om lørdagen, er der ikke behov for tilmelding, men vores anbefaling, på MitV, er dog at komme fra start, især når solen står højt – for det er virkelig noget der trækker os ud i byen.

Køkkenets glæder
Selvom man midt i uge 29, hvor de fleste er gået til ro, besøger The Upper Hill en almindelig torsdag formiddag, er der gang i gryderne.

Christina, fra C Mad Klubben, er nemlig i gang i køkkenet.
The Upper Hill er begyndt allerede at åbne klokken 11, hvilket giver mulighed for at prøve nogle af stedets specialiteter, når valget af frokost står for døren.

– Og med solskin foroven, hvad er så mere tiltalende, end en god dansk sildetallerken – måske endda med en lille en til….

Foruden sildetallerkenen, serverer køkkenet blandt andet også en ægte Fish and Chips, smørrebrød eller burgere som gør en Gastropub værdig, lige som at det er muligt at afhente dagens ret – og bringe gastropubben med hjem i stuen.

The Upper Hill er gået sommeren skønt i møde – Så nu det bare om at besøge byens mange muligheder!

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også