2.5 C
Slagelse
søndag, 21. april, 2024

Kommunen om jordskred: “Det kan være farligt og forbundet med livsfare”

I fredags startede et jordskred på Byskovvolden i Slagelse, som ligger ud mod Nykobbelvej.
Der blev derfor fredags afspærret og sat skilte op, men i løbet af weekenden er mere jord skredet og der er forsat risiko for at mere jord kan skride ned.

Gå ikke tæt på
Trods skiltning- og afspærring har flere valgt at gå helt tæt på skrænten: “Det virker måske spændende at gå ind bag afmærkningerne for at komme helt tæt på. Men afspærringerne er der af en grund. Så lad være med at gå tæt på for det kan være farligt og forbundet med livsfare, hvis mere jord skrider ned.” Skriver Slagelse Kommune på deres Facebook som reaktion på at der trods skiltning- og afspærring har været flere der valgte at gå helt tæt på skrænten i weekenden.

Der var tirsdag formiddag stor aktivitet på området, hvor flere fra kommunen arbejdede i området, mens der ligeledes var opsat spærring på dele af Nykobbelvej, som vender ind mod volden, hvorfor der er opsat et regulerende trafiklys.

Slagelse Kommune skal nu i gang med at finde ud af, hvordan volden bliver repareret. “I første omgang skal vi have en geoteknikker – en ekspert med forstand på jordbyggeri – til at kigge på volden.

Det har regnet meget på det seneste, og jorden er meget våd. Så længe den er det, kan entreprenøren ikke arbejde på volden. Derfor må vi nok forvente, at det kommer til at tage noget tid, før man igen kan færdes sikkert i området. ” Skriver Kommunen videre.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også