2.5 C
Slagelse
søndag, 21. april, 2024

Slagelse blev tørlagt: Manglede du også vand?

Allerede efter midnat, var der mange tomme haner i Slagelse.

På Facebook eksploderede det også på SK-Forsynings Facebookside, da borgere rundt i store dele af Slagelse ikke havde vand at stå op til.

Tidligt i morges skrev SK-Forsyning derfor også på deres facebook at et brud, var skyld i den manglede vand, eller det lave tryk, for de der altså var så heldige bare at have en smule.

Vidste ikke hvor
Første gang SK forsyning orienterede de mange kunder, vidste de endnu ikke hvor eller hvornår det ville være løst.

OBS!!! Hvis i oplever der løber vand et sted, må i meget gerne ringe til os” skrev SK ud, mens de informerede om, at tidshorisonten derfor også var ukendt.

Mere end 8 timer efter, at de tomme haner for første gang blev åbnet, kunne selskabet dog endelig oplyse, at bruddet nu var fundet omkring klokken 9.

Der var tale om et større brud, omkring ‘Skidenrenden’ i den nordlige del af Slagelse.
Bruddet medførte at store dele af Slagelse i rigtig mange timer var totalt tørlagt, et koldt glas vand, et morgenbad eller et skyld i toilettet måtte defor udgå lørdag morgen og formiddag.

Da det store brud var, hvor det var, gjorde det hele opsporingen besværlig, da vandet blot løb ud i åen og derfor ikke til at se på jorden nogle steder, i den store eftersøgning.

Enkelte steder mangler i følge de mange kommentarer på Facebook, stadig vand på 12. time eller oplever meget lavt vandtryk.

SK Forsyning arbejder forsat hårdt på at få det hele normaliseret og oplyser yderligere på deres side: ”Flere områder vil kunne opleve rødt vand og løsrevet kalk, men dette skal gerne aftage inden for nogle dage

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også