2.5 C
Slagelse
søndag, 21. april, 2024

Slagelse: Ny pubejer er klar, det skal stedet hedde!

Når en dør lukkes, åbnes der en ny – & nu er der heldigvis gode nyheder til det Vestsjællandske natteliv.

De sidste vogne havde kun lige forladt pladsen foran Fisketorvet, hvor The Old Irish indtil i går har huset, før det nu kan bekræftes at den nye ejer allerede er ved at rykke ind – og der er godt altså nyt forude til nattelivet i Slagelse: “Jeg kan bekræfte at vi genåbner stedet.” Lyder det fredag morgen over en kop kaffe, i Juli solen, der langsomt løfter sig over byen.

MitVestsjælland kunne i går bekræfte at The Old Irish var på vej ud af sine lokaler, som nu i følge Finans.dk, ikke kun gælder Slagelse, men også byerne Helsingør, Lyngby og Esbjerg.

Heldigvis skal Slagelse ikke vente længe, før der igen er gang i den på Fisketorvet!
“Konceptet, stilen, livemusikken og de gode udvalg fra baren fortsætter” lyder det fra måske en af byens mest erfarne folk, mens kaffen kort skubbes til side og et nyt logo med det nye navn vises frem.

Åbner ‘meget snart’
Alle papirer er på vej til myndighederne og så snart de sidste godkendelser er på plads, er stedet allerede klar til genåbning. Det hele er i følge den nye ejer gået meget stærkt og går alt efter planen forventes der allerede genåbning i løbet af ganske kort tid – hvor der altså for alvor igen åbnes op for et savnet natteliv!

Aftalen om genåbningen af Danmark, betyder også at barer fra d. 15 Juli får lov til at holde åben til 02!

… Og nårhh ja… Navnet – The Old Pub! Velkommen til Slagelse! – Vi glæder os til at besøge jer!

Følg med på Facebook for flere gode nyheder og oplevelser – Helt tæt på byen…!

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også