2.5 C
Slagelse
søndag, 14. april, 2024

T.Hansen flytter til større

Med en butik på 1.250 kvm og endnu større lagerkapacitet, bliver den nye T.Hansen på Japanvej i Slagelse et mindre fordelingslager til øvrige butikker på Sjælland og er med til at sikre hurtigere leverancer til lokale autoværksteder.

Man kan roligt sige, at T.Hansen har fået vokseværk, hele 1.250 kvm er på vej til opførelse af den nye butik på Japanvej i Slagelse, som er det største storbutiksområde på Vestsjælland, det er PRO Developments der nu igangsætter opførelsen, oplyser de i en pressemeddelelse.

T.Hansen driver allerede en mindre butik på Japanvej, som nu ikke er stor nok. T.Hansen har nemlig ønsket sig en butik på 1.250 kvm, med større lagerkapacitet. Det er nemlig meningen at denne butik også skal fungere som et mindre fordelingslager til øvrige butikker på Sjælland og sikre hurtigere leverancer til lokale autoværksteder.

Placeringen er optimal i et velfungerende handelsområde med Biltema, Harald Nyborg samt jem og fix som naboer” udtaler projektudviklingschef Dan Fæster fra PRO Developments. Han fortsætter:

Vi glæder os meget over samarbejdet, hvor T.Hansen er bruger og PRO Developments står for projektudviklingen. Vi har fundet placeringen og står for opførelsen og afleveringen til T.Hansen, som vi forventer vil være klar i foråret 2022.

Pro Developments blev opmærksommme på T.Hansens ønske om at finde en anden og større placering i området sidste efterår og sikrede sig en af de sidste attraktive grunde i handelsområdet. Udstykningen af grunden går nu i gang og der forventes at blive stukket en spade i jorden lige efter sommerferien, så butikken kan stå klar næste forår.

– “Vi har i udviklingsprocessen haft et godt samarbejde med Slagelse kommune, som vi ser frem til at fortsætte, i de øvrige butiksprojekter som PRO Developments arbejder med i Slagelse. Slagelse er en by i vækst hvilket gør at mange af de landsdækkende kæder ønsker at etablere sig i byen, og specielt i de etablerede handelsområder. PRO Developments koncernen udvikler butikker over hele landet og ser frem til forsat at kunne hjælpe T.Hansen med deres ekspansion“, slutter Dan Fæster.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også