2.5 C
Slagelse
søndag, 14. april, 2024

Bozga vender tilbage til SBI

Bozga er på de lokale egne nok mest kendt for sin Superliga-tid i FC Vestsjælland, hvor han gjorde sig bemærket som både en dygtig spiller og en person der omfavnede både byen og klubbens fans.
Derfor var det også med blomster og stående klapsalver, da han i sommers takkede af på Harboe Arena Slagelse, efter et langt ’fodboldliv’ med en professionel karriere i både ind- og udland.

Efter sin udmelding om at lægge støvlerne på hylden i sommers, har flere spekulationer gået på hvorvidt han kunne holde sig helt for fodbolden, men nu kan SBI meddele på deres facebook, at ”Bozga is Back

Ny vej med bolden
Bozgas comeback bliver dog ikke som spiller i SBI, den tid er endeligt afsluttet, men klubben skriver at Jean-Claude, bedre kendt blot som Bozga, vender retur som træner i talentafdelingen, hvor han skal give tilbage af sine mange erfaringer.

Det er godt at have Bozga tilbage” fortæller Sportschef Zouher Abdullatif, der sammen med klubbens trænere, er både glade og stolte af, at Bozga har valgt at gå trænervejen i den lokale klub.
Det er klart at Bozga er en kæmpe gevinst, når han med sin baggrund, pludselig står der på banen og vejleder de unge mennesker” fortæller Zouher, der netop har observeret Bozgas første træning som i dag startede hos U15.

Det er planen at Bozga skal tilknyttes alle talentårgangene, hvor han skal lave forsvarsspecifik træning, lige som klubben tidligere kunne fortælle at den målfarlige og lokale Martin Ahlgren, ligeledes er blevet en del af talentafdelingen som angrebstræner.

Skal assistere på ledelsesniveau
Bozga kommer dog ikke kun til at skulle finde støvlerne frem – men også skjorten, det kan Zouher Abdullatif fortælle, da vi taler med ham mandag aften: “Bozga kommer ud over at indgå som træner, også til at hjælpe mig med opgaver i den sportslige ledelse.” Med sit store netværk i fodbold-danmark, er det nemlig tiltænkt, at Bozga blandt andet skal hjælpe til på spillerfronten: “Bozga har både erfaring, kendskab og netværk. Derfor er det også aftalt, at han blandt andet skal hjælpe til med at finde forstærkninger, når vi rammer vinteren” lyder det fra sportschefen, der ser frem til samarbejdet – og dermed løfter sløret for at klubben kigger efter forstærkninger i den kommende sæsonpause.

/Foto: Slagelse B&I

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også