2.5 C
Slagelse
lørdag, 18. maj, 2024

Landskamp i Slagelse – Nu på lørdag!

Landskamp kommer til Slagelse!
Allerede nu på lørdag, d. 13 marts, bliver Slagelse centrum, når DBU tager hul på 2021 og afvikler landskamp i Slagelse!
Opgøret kommer til at stå mellem Danmark og Polen, en kamp der vises direkte på DR TV.

Forud for opgøret venter dog et par dage i Slagelse, med landskampssamling, hvor Landsholdet vil være fra 11. – 14. marts, blandt andet, til en masse træning.

DBU’s eFodboldlanshold går et spændende år i møde
Efter et år 2020 med blandt andet en sejr over de regerende verdensmestre fra Frankrig, er eFodboldlandsholdet nu klar til et nyt år med flere spændende udfordringer, blandt andet FIFA eNations Cup til sommer.

Landstræner Dennis Nordenbøl har udtaget seks spillere som skal være med til at sikre stærke resultater for Danmark, her er tale om:
– Marcus ”Marcuzo” Jørgensen fra FC. København
– Frederik ”Fredberg” Fredberg fra Brøndby eSport,
– Alen ”Arrow” Barkovic fra Tricked eSport/Vejle Boldklub
– August ”Agge” Rosenmeier fra Astralis
– Fatih ”Üstün” Üstün fra Astralis
– Mikkel Hjorth ”LordHjorth” Bach fra FC. København

Den sværeste udtagelse længe
Det har med mange dygtige spillere i Danmark, ikke været en nem opgave for Landstræner Dennis Nordenbøl at udtage holdet:
Det har været den sværeste udtagelse længe. Der har været rigtig mange spillere om buddet, og især mange unge gutter. Det har dog i sidste ende været erfaringen, som tippede balancen. Det er en ufattelig stærk trup, nok den stærkeste rent titelmæssigt, som vi nogensinde har haft. ” siger landstræner Dennis Nordenbøl i en nyhed fra DBU, der blandt andet har fundet plads til et helt nyt navn i truppen, ud over de seks nævnte, nemlig kun 15-årige Anders Vejrgang fra RB Leipzig.

Anders Vejrgang er trods sin unge alder, udtaget til truppen for at være omkring landsholdsmiljøet for første gang – og gøre sig erfaringer med hvad det kræver at præstere som en del af landsholdet.

Jeg er rigtig glad og stolt over at være blevet udtaget til eFodboldlandsholdet. Jeg havde ikke regnet med, at det var en mulighed, før jeg blev 16 år. Jeg glæder mig bare til at møde og lære en masse af nogle af de spillere, som jeg har set op til længe. Jeg skal suge en masse viden og erfaring til mig.” siger Anders Vejrgang yderligere i en nyhed fra DBU.

Slagelse lægger igen navn til
Slagelse har udover at lægge græs til 2. Division – også lagt ramme til kampen: Danmark – Belgien, hvor U21 Landsholdet tørnede frem. En kamp Danmark vandt, med lidt over 2.000 tilskuere på lægterne, et opgør man senere kunne følge i DR Dokumentaren “Solgt til Succes”.

I sommers var hele Fodbold Danmark også forbi Slagelse, da SBI’s hjemmebane blev anvendt til hele 5 superligakampe.
Her var der nemlig generalprøve for flere af superligaklubberne, som talte blandt andet FCK, FC Nordsjælland, FC Midtjylland og AGF.
De 5 superligakampe blev afviklet samme dag, hvor dommere, spillere og klubber kunne afprøve VAR, inden sæsonen startede.

Nu er turen så kommet til eSport, når eFodboldlandsholdet lægger vejen forbi, til venskabskampen mod Polen på lørdag.
Grundet Covid-19 situationen kommer der formentlig til at være ganske få folk omkring afviklingen, men hele kampen bliver vist på DR TV klokken 16.00 – Direkte fra Slagelse!

Foto: MitVestsjaelland.dk

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også