2.5 C
Slagelse
søndag, 21. april, 2024

Lokalt serie-4 brag i ly af regn

Fredag aften udspillede der sig på Parkvej et sandt serie-opgør.
Det kunne nemlig næsten ikke blive mere lokalt, da Slagelse B&I’s nye seriehold mødte ‘gæsterne’ fra FS Hashøj.
Men gæst og gæst…. For FS Hashøj var nemlig ved aftens kamp, halvt hjemmehold. Klubben træner nemlig på selv samme baner, når vinteren kigger frem, lyset bliver knapt og græsset skal have sin hvile, fra de mange torpederende støvler.

Mørket havde sænket sig over banerne – og kun det markerede område lyste op, fra stadionlygternes skær.
Ned gennem lyssøjlerne kunne man følge regnens tætte dråber, som klæbede sig til alt hvad det ramte.
Med nervøse blikke kiggede enkelte tilskuere og dommeren mod aftenhimlen, da et par brag lød i horisonten: “Var det torden?” kunne man høre undrende fra et par fremmødte, der rettede deres blik mod himlen. Hvad det har været, vides ikke, men torden blev det heldigvis ikke til de 90 minutter kampen stod på.

Slagelse kom godt fra start og pressede hurtigt et FS Hashøj, som var på jagt efter sæsonens første point.
Inden aftens runde havde FS Hashøj mødt Skælskør og NNU, hvor de har måtte se sig slået med 4-1 og 4-2.

Med 18 minutter spillet, sker det på næsten samme sekund: regnen stilner af, bolden flyver i nettet og Slagelse B&I’s serie hold, der har tabt de 2 seneste kampe, brøler ud over Parkvej, så rågerne letter fra skoven. Jonas Dinesen sætter den i mål, assisteret af Oliver Nordstrøm, stillingen er 1-0.

I første halvleg var der mest spil på gæsternes halvdel og et velspillende ungt seriehold fra SBI gør det i løbet af de første 45 minutter også til 2-0 kort før pausen, hvor Noah Andersen sætter den i målet.

Regnen var stærkt tilbage i 2. halvleg hvor SBI formår at gøre det til 3-0 i 61′ minut, hvor Noah igen placerer den i målet, denne gang assisteret af den tidligere målscorer Jonas Dinesen.

De fremmødte tilskuere havde i 2. halvleg flere chancer at lune sig på, men det var som om at skarpheden, var den største udfordring for begge hold.

Som tiden løb an, var det mest sigende nok det spillerne selv råbte til hinanden “Dem der har energien må løbe!!” – For man kunne se at benene blev tungere og tungere.

– og dog… For som kampen ellers havde set sit slutresultat som 3-0, havde SBI lige den ekstra pose energi der skulle til. I 81′ minut gør Arman Alicysuc det til 4-0 og i 84′ minut gør Marcus Holst det til 5-0…. og så kom der gang i spillet.

Flere chancer blev skabt og SBI lignede et hold der havde fået blod på tanden, til en ekstra god fredag aften.
Der var dog lige det, at Marcus Holst der lige havde gjort det til 5-0, var lidt for ivrig og sparkede på mål efter dommeren havde fløjtet. Det koster et gult – og i Seriebold, så det 10 minutter ude…..

Med 10 mand de sidste minutter, havde både de fremmødte og nok også holdene selv, indstillet sig på kampens slutresultat. Men med 2 minutter tilbage begår SBI et straffespark på baglinjen af feltet.

FS Hashøj kvitterer pænt med en sikker scoring og fik dermed bragt sig på tavlen inden dommerens fløjt, med målscorer Benjamin Andersen.

Kampen ender dermed 5-1.

FS Hashøj spiller næste kamp den 25 mod Boeslunde og SBI spiller næste kamp d. 25 mod Sørby.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også