2.5 C
Slagelse
søndag, 14. april, 2024

Måtte afbrydes: Slagelse gik i sort

Det tegnede ellers til at blive en god aften for det lokale fodboldhold, der var kørt til Værebro for at spille sig til vigtige point i tabellen.

Slagelse kom godt fra start, hvor Martin Ahlgren forsatte sin målstime fra sidst og gjorde det til 0-1 allerede efter 14 minutters spil.

Kort før pausen kunne Martin Ahlgren sætte punktum for halvlegen, ved at gøre det til 0-2, på en flot assist af Mads Littrup.

Gik i sort
Alt tegnede til at blive et brag af en fredag aften, men efter blot 8 minutters spil af 2. halvleg, skete det, som ikke måtte ske: “Jeg har aldrig oplevet noget lignende” lød det fra Sebastian Bruun, da vi fanger ham lørdag morgen på telefonen.

Det hele gik nemlig i sort: ” Allerede inden kampen startede, påpegede dommerne at lyset ikke var godt nok, de forsøgte at skrue op for luxen, men det resulterede blot i de gik ud ” forklarer Bruun, der fortæller at kampen derfor allerede fra start blev udskudt 15 minutter, som var hvad dommertrioen gav dem for at få gang i lyset.

Det lykkedes dog at få gang i lyset og kampen blev derfor startet 19.15, men fornøjelsen varede ikke 90 minutter:

I 2. halvleg, går det så helt galt. Pludselig bliver der helt mørkt – og ingen kan se noget” tilføjer Bruun, der med spillerne måtte gå den lange vej mod omklædningsrummet i mørke.

Det lykkedes efterfølgende ikke at få gang i lyset, hvorfor kampen måtte endeligt afbrydes og spillerne slukøret forlade det mørke stadion og uvist vende snuden mod Vestsjælland.

Uvis fremtid
Det er nu op til Fodboldens Diciplinærinstans at afgøre kampens skæbne.
Handle mulighederne er at kampen genoptages på en ny dato fra 53” minut med stillingen 0-2. At kampen spilles om, eller at kampen bliver afgjort ud fra resultatet.
Hvad Vestsjællændernes skæbne bliver og hvornår udfaldet sker, er endnu uvist.

En Ulykke kommer sjældent alene
Med 37 minutter tilbage af kampen, gik turen mod det Vestsjællandske, men det gik ikke helt uden problemer: ”Ja det var nok lidt typisk for den aften, da vi når Vestmotorvejen er den ramt af en ulykke og helt spærret – så jeg var selv først hjemme langt efter midnat“ Beretter en træt Sebastian Bruun, dagen derpå.

Start 11: Sebastian Olsen, Rasmus Søe, Malik El-Beltagi, Mads Littrup, Aleksandar Spasojevic, Martin Ahlgren, Jakob Jensen, Andreas Müthel, Bertil Rygaard, Alen Setka, Kristian Krogh

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også