2.5 C
Slagelse
søndag, 21. april, 2024

SBI: 4 point i Næstved

Onsdag aften gik turen syd på, da Slagelse B&I’s U23 drog til Næstved – i et traditionelt opgør i Sjællandsserien.

Dagen forinden havde de unge U17-drenge, været en tur på selvsamme bane, til en kamp om den Sydvestsjællandske ære – i Divisionerne. 

Trods en målfattig første halvleg, der ellers var præget af præcis den derby-energi, man altid ser i Slagelse – Næstved kampe, var det dog først i 2. halvleg at Philip Persson kunne gøre det til både 0-1 og 0-2. Den Vestsjællandske ære kunne bevares og U17 tog 3 point med hjem til Parkvej.

Med det in mente, drog U23 afsted til et opgør, der for begge hold, havde mere end blot 3 point på spil.

Kampen starter forholdsvis lige for begge mandskaber – og det er endda også Næstved der kommer til den første store chance, inden der er spillet 10 minutter. 

I de følgende minutter er det stærkt præget af blandt andet Mikkel Petersen og Alen Setka som kæmper for at komme frem på banen. 

Efter et par store chancer lykkedes det dog i 18. minut at komme på tavlen for det stærkt kæmpende Slagelsemandskab, da Jens-Victor Madsen efter et par gode træk får øje på Mikkel Petersen, der let og elegant sætter bolden solidt placeret i det lange hjørnet. 0-1 til gæsterne i Rød og Blå.

Var den inde?

6 minutter efter Slagelse har bragt sig foran, lyder der endnu en jubel fra gæsternes bæk; men den varede kun kortvarig, da linjedommeren meget beslutsomt stak flaget i vejret og vinkede for offisde – ikke en kendelse gæsterne var enige i, men en kendelse hjemmeholdet til gengæld var tilfredse med.

I 2. halvleg er det klart Næstved som dominerer spillet, det blev ikke til mange Slagelse chancer, men en keeper, Jonas El-Beltagi, som til gengæld måtte kaste sig i alle retninger i et ellers større overarbejde.

Da uret viser 80’ minut, er spørgsmålet snarere hvor længe Slagelse kan holde presset, end om føringen kan øges. – Og der går da heller ikke andet en 2 minutter, før bolden pludselig forcerer gennem feltet og Marius Christiansen uden tøven kan placere bolden ved bagerste stolpe: Stillingen 1-1, 8 minutter igen.

Trods knap 5 tillægsminutter og flere bolde som kunne have gjort Næstved til vindere af kampen, formåede Slagelse dog at holde stand og kampen ender dermed 1-1.

Alt i alt, formåede de røde og blå drenge fra Slagelse, at nappe 4 point i Næstved, på 2 dage, humøret på Parkvej må dermed være løftet.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også