2.5 C
Slagelse
søndag, 21. april, 2024

Slagelse måtte sætte en Keeper i begge mål

Da Slagelse B&I lørdag tog til, det de selv kalder klubben ved Afk. 32, nemlig Køge Nord, ventede der sig en lidt anden opgave end først ventet.

Køge Nord havde nemlig haft udfordringer op til, hvilket betød at 3 Slagelse spillere, måtte trække den røde trøje af og hoppe i en Hvid. 

De 3 spillere som måtte ‘tage en for holdet’ eller i denne sammenhæng for afviklingen af kampen, var Alen Setka, Magnus Drews og Keeper Jonas El-Beltagi.

Slagelse keeper i begge ender
Den hurtige Slagelse assistance, betød blandt andet at den ville blive gennemført med en Slagelse-målmand i begge ender.

Slagelse Keeper Jonas El-Beltagi blev nemlig under opvarmningen hevet over på den anden side, hvor der var opstået brug for hjælp, hvilket betød at han ud over at have været en del af Slagelses taktiske oplæg også spillede kampen for Køge Nord i en Slagelse-Trøje.

Slagelse kom absolut bedst fra start og allerede efter blot 7 minutter spillet, lagde Mikkel Petersen en assist til Rasmus Grosen, der nemt kunne sætte den ind bag Slagelse Keeperen i Køge Nord målet, til 0-1.

Efter et kvarters tid spillet, begyndte Køge Nord dog at komme til enkelte muligheder og efter et par forsøg, kunne Køge Nords nr 29 sparke den fra kanten af feltet og ind bag Slagelse keeperen – i Slagelsemålet. 1-1.

Hev Slagelse i Slagelse?
I anden halvleg udspillede der sig en lille episode, hvor Slagelses Alen Setka, som var trukket i Køge Nord trøjen, blev væltet af Mikkel Petersen, der benægtet at have hevet i den midlertidige modstander. Men begge med et kæmpe smil på læben, for den noget uvante situation.
Situationen blev også bemærket af Køge Nords træner, der efterfølgende med et smil måtte spørge Alen, om de kæmpede om den samme plads på holdet.

Som kampen skred frem, kom Slagelse til flere chancer og efter 60 minutter, skulle Jonas Moos, kun bruge et enkelt forsøg, før han satte den langs stolpen, Slagelse igen foran 1-2.

Efter knap 80 minutter spillet, kunne Køge Nord dog sætte hovedet på bolden og gøre det til 2-2 og med få minutter igen kom de på 3-2 på et straffespark kort før tid.

I dagens kamp, var både nye Oliver Basse og Nikolaj Bonde med fra start.


Foto: Slagelse B&I

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også