2.5 C
Slagelse
lørdag, 18. maj, 2024

Tidligere FCM-talent vender hjem

Slagelse B&I satser, med endnu en kontrakt, på egne unge talenter, som et led i klubbens strategi.
Det oplyser den lokale Divisionsklub på deres hjemmeside, i forbindelse med at den blot 19-årige Anders Kaiser nu vender hjem til Slagelse.

Anders Kaiser skiftede i U15 fra Slagelse B&I til deres samarbejdsklub FC Midtjylland, hvor han skrev kontrakt med deres akademi.

Det er en af de aftaler jeg er utrolig stolt af. En ung talentfuld spiller, som vi sender til Midtjyllands Akademi hvor han bliver skolet af nogle af de bedste. Efter et kort ophold i København, formår vi nu at hente ham hjem til klubben igen, han er en af de spillere og en del af den historie, vi hver dag arbejder for ” Siger Slagelse B&Is Cheftræner Zouher Abdullatif til klubbens hjemmeside, hvor han blandt andet kalder Anders Kaiser for en hårdtarbejdende og talentfuld ung profil.

Jeg er virkelig glad for denne her aftale. Det er ikke en aftale der er kommet i hus over natten, det har været længe undervejs og den har været værd at kæmpe for. ” siger Zouher Abdullatif.

Glæder sig til at repræsentere Slagelse, igen
Jeg glæder mig til igen at repræsentere den klub, jeg tidligere har repræsenteret ” siger Anders Kaiser til klubbens hjemmeside og fortsætter “Byen betyder utrolig meget for mig – også klubben selvfølgelig, jeg er født og opvokset i Slagelse, så det er en by der betyder meget for mig”.

I følge Zouher Abdullatif underbygger aftalen med unge Anders Kaiser, også den strategi klubben har valgt om at udvikle fremtidens egne lokale stjerner.

Foto: Slagelse B&I

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også