2.5 C
Slagelse
søndag, 14. juli, 2024

Politiet taler nu: Sigter de anholdte for drab.

En yderst spektakulær sag har udfoldet sig i det Vestsjællandske siden natten til Onsdag, hvor politiet har efterforsket en sag om væltede træer, der tragisk medførte at en 55-årig omkom kort efter midnat, natten til onsdag.

Onsdag eftermiddag kom der dog et gennembrud i sagen, da politiet kunne fortælle, at de klokken 17.12 anholdte den første af flere personer, efter at de gennem dagen havde arbejdet intensivt med efterforskningen.

Sigtes for drab
Politiet har i forbindelse med anholdelser og efterforskning indkaldt til et pressemøde onsdag aften klokken 18.30 i Næstved. Her har Politiinspektør Kim Kliver og Vicepolitiinspektør Lars Steffensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kort orienteret om sagen.

Politiet har på pressemødet meddelt at de har anholdt 3 personer i sagen, men de kan ikke afvise at der sker flere anholdelser i sagen. De anholdte vil i følge Politiets oplysninger på pressemødet blive sigtet for drab.

Politiet kan ikke oplyse meget lige nu, men de kan fortælle at der er tale om yngre mænd.

Til stede i Havrebjerg
Tidligere tirsdag aften, mere præcist klokken 22.37, fik politiet en lignende anmeldelse om et fældet træ, der lå hen over Slagstrupvej syd for Havrebjerg ca. 100 meter fra Kalundborgvej. Ingen kom til skade i dette tilfælde.

(Forsætter under billedet)

Politiet har i den forbindelse arbejdet bl.a. i Havrebjerg i løbet af dagen, hvor Slagstrupvej i en periode har været afspærret, mens politiet arbejdede langs veje og marker. Der blev i området bl.a. søgt med hunde.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også