2.5 C
Slagelse
søndag, 14. juli, 2024

Korsør: Makrelfiskeri endte i håndgemæng

Selvom de fleste nok forbinder en tidlig morgen på havnekajen, med ro, fuglefløjt, en kop kaffe eller måske en andefamilie på udflugt; Så var det ikke helt sådan det tog sig ud i fredags.
Fredag morgen udviklede der sig nemlig en noget spektakulær episode sig på havnekajen i Korsør.
To mænd på henholdsvis 50 og 56 år, var begge taget ud for at få fat i nogle af havnens makreller.

Den stille morgen i Korsør, udviklede sig dog til noget, ingen af dem nok havde forestillet sig, da de få timer forinden havde stået og pakket deres fisketaske.

Alle ved at der kan være følelser forbundet med mange sager; For eksempel en EM-Slutrunde… – men de færreste tænker nok på fiskeriet. Men makrelfiskeri er ikke bare makrelfiskeri…..! – Ihvertfald ikke hvis man spørger de 2 herre.

Fredag morgen blev 2 mænd på havnekajen i Korsør, nemlig så uenige om hvordan man bedriver makrelfiskeri, at det endte i et regulært håndgemæng.
For rullende overvågningskameraer på havnen, hev, skubbede og sparkede de to mænd på 50 og 56 år efter hinanden. Sagen udviklede sig med at de 2 herre endda forsøgte sig med at kaste fiskegrej efter hinanden.

Politiets patrulje blev tilkaldt og begge mænd blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen – som de i øvrigt begge kunne erkende.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også