2.5 C
Slagelse
søndag, 14. juli, 2024

32-årig mand varetægtsfængslet efter vold mod 15-årig

En 32-årig mand fra Slagelse blev idag ved retten i Næstved varetægtsfængslet efter et voldeligt overfald torsdag aften, det oplyser Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi fredag eftermiddag.

Den 32-årig mand fra begik vold mod en 15-årig lokal dreng ved at gribe ham om halsen og kaste ham i jorden, hvorefter han tildelte drengen et knytnæveslag i ansigtet. 

Politiet oplyser at overfaldet skete torsdag klokken 19.20 på Bildsøvej i Kirke Stillinge – ved Stillinge Skole.

Efter overfaldet blev den unge mand afkrævet sit sygesikringsbevis som voldsmanden tog et billede af og truet til ikke at anmelde overfaldet til politiet, skriver politiet videre.

Gerningsmanden mødte selv op på Politigårsen i Slagelse, hvor han blev sigtet for vold og vidnetrusler, hvilket han nægtede.

Han blev varetægtsfængslet ved dagens grundlovsforhør til den 3. maj 2023. 

Vold i sig selv er uacceptabelt, men dertil kommer vidnetrusler, som ses med stor alvor på, da man skal kunne anmelde noget til politiet uden frygt for repressalier eller andet. Derfor er jeg også tilfreds med, at retten nu har valgt at varetægtsfængsle manden”, siger anklagerfuldmægtig Laura Rahbek Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

/ArkivFoto

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også