2.5 C
Slagelse
søndag, 14. juli, 2024

Årets Hjælperytter hyldet med børneraketter

De seneste uger har afstemningen været i gang, og på Kvindernes Internationale Kampdag kunne Destination Sjællands direktør, Morten Jensen, meget passende overrække prisen som Årets Hjælperytter 2021 til Tina Sonne, der er ergoterapeut på Stillinge Skole ved Slagelse.

Tina er sådan en, der hjælper stjernerne, så de kan vinde. Hun hjælper rigtigt mange af jer, så I kan vinde“, forklarede Morten Jensen i forbindelse med overrækkelsen, der foregik ved 0.-4. klasses morgensamling på Stillinge Skole, og fortsatte:

Tina hjælper jer, og så hjælper I andre børn, der har det svært eller har brug for hjælp. Derfor vinder hun den her pris “.

Stolthed og raketter
Det var en tydelig berørt og stolt prismodtager, der fik overrakt en check på 5.000 kroner og en hjælperytter-skulptur lavet af Finn Møller fra galleriet Møller i Mejeriet.

Gaverne blev akkompagneret af skolebørnene, der fejrede det hele med en ombygget fødselsdagsrakat, hvor der blev klappet på lårene og råbt tillykke til den helt store guldmedalje.

Pengene skal ikke bruges på mig, de skal gå til børnene“, fastslog Tina Sonne lynhurtigt efter overrækkelsen, hvor den forælder, Pernille Nielsen, der havde indstillet ergoterapeuten til prisen, også deltog.

Tina hjælper børnene. Det hjælper familierne, og dermed hjælper det også lokalsamfundet. Der er så mange historier, hvor Tina pludselig dukker op og har hjulpet børn og familier“, fortalte hun med et stort smil.

Tæt pris-opløb
Årets Hjælperytter er fundet via en nomineringsrunde og efterfølgende afstemning.

I sidste ende stod valget mellem Freja Lamhauge fra Kalundborg, Bjarne Næslev fra Holbæk og Tina Sonne fra Slagelse. De fik henholdsvis 30,8, 28,8 og 40,4 procent af stemmerne.

Freja Lamhauge, Bjarne Næslev og alle de andre hjælperyttere i Destination Sjælland fortjener også hyldest og et skulderklap, derfor har de to andre finalister fået et gavekort fra Vores Kalundborg og Holbæk Byforum “, slutter direktør Morten Jensen.

Kåringen af Årets Hjælperytter er en del af indsatsen ”Her hjælper vi til”, som Destination Sjælland lancerer i forbindelse med optakten til Tour de France.

Hjemmesiden hertil.dk er sammen med en række events omdrejningspunktet for destinationsselskabets initiativer, der går forud og ligger i slipstrømmen på besøget af verdens største cykelløb.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også