2.5 C
Slagelse
søndag, 14. juli, 2024

Flere unge sigtet – og politiet måtte ringe til Mor.

Søndag aften, da mange var ved at gøre klar til EM-Semifinalen, måtte politiet en tur forbi Antvorskov Skole i Slagelse klokken 20.20.

Her spillede en gruppe unge mennesker nemlig meget høj musik på arealerne uden for Skolen. De unge fik besked af politiet på at skrue ned for den meget højtspillende højtaler, som de havde medbragt. Dertil fik de også besked om, at hvis de blev ved med at spille højt, så ville højtaleren blive beslaglagt.

Den besked faldt dog ikke i god jord…! De unge folk foran skolen følte sig tilsyneladende meget provokeret, hvorefter de råbte ad politifolkene, der blandt andet måtte lægge øre til ord som: “Pansersvin”, “bumser”, “svanser”, samt “4-0 til Palle”, som refererer til et firedobbelt politidrab i 1965.

De fem højrøstede ungersvende blev alle sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen. Specielt den ene, en 18-årig mand fra Slagelse opførte sig så provokerende og konfronterende, at han blev anholdt og kørt på politigården….

To af de andre tilstedeværende var dog under 18 år, så hér havde politiet god lejlighed til at ringe til deres mor og fortælle at der var en bøde på vej med posten….

Foto: Rigspolitiet / Politi.dk

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også