2.5 C
Slagelse
søndag, 14. juli, 2024

Idræts- og kulturlivet – Genåbnet!

Endelig! Sådan har mange haft det, da det nu igen blev muligt at springe i bassinerne i svømmehallen, spille håndbold i idrætshallerne samt besøge spillesteder og teatre.

Som en del af genåbningsplanen er idræts- og kulturlivet nu åbnet igen både for foreninger og selvorganiserede.

Stort skridt mod mere normal hverdag
Ligesom så mange andre har vi ventet med længsel på, hvornår kultur- og fritidslivet igen kunne åbne. Mange foreninger har tænkt kreativt og rykket træningen udendørs de steder, hvor det har været muligt. Vi tager nu et stort skridt frem mod en mere normal hverdag, og vi vil i udvalget gerne takke medarbejderne i Kultur og Fritid for at have rykket så hurtigt efter retningslinjerne for genåbningen kom. Vi glæder os til at vores faciliteter igen bliver taget i brug, så både børn, unge, voksne og ældre igen kan dyrke fællesskabet og idrætten og nyde kulturen,” siger formand for Kultur- og Fritidsudvalget Jørgen Andersen (A).

Genåbningen betyder, at der stadig vil være nogle restriktioner bl.a. i forhold til antal og alder. Restriktionerne for idrætshaller, svømmehaller mv. kan ses på slagelse.dk/corona.

En del af fællesskabet igen
Corona har vendt op og ned på vores hverdag. Fællesskaberne og relationer har været svære at vedligeholde, så den gradvise genåbning af ikke mindst kultur- og fritidslivet er i den grad tiltrængt. Ud over at genåbningen giver os mulighed for igen at få et aktivt fritidsliv, hvor vi kan dyrke vores sport, så giver det os i høj grad mulighed for igen at blive del af et fast fællesskab uanset om det er sammen med læseklubben, svømmeholdet eller løbeklubben. Både børn, unge, voksne og ældre har brug for at være en del af fællesskabet som foreningslivet giver, for det styrker os fysisk, mentalt og sundhedsmæssigt,” siger medlem af Kultur- og Fritidsudvalget Ebbe Ahlgren (V).

Husk Coronapasset
Den store forskel for alle udøvere og besøgende i denne genåbning er, er at alle gæster over 18 år skal vise coronapas i indgangen for at komme ind til alt foreningsidræt og anden aktivitet på kultur- og fritidsområdet. Uden coronapas er der desværre ikke adgang til idræts- og kulturfaciliteter.

Foto: Slagelse.dk

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også