2.5 C
Slagelse
søndag, 21. april, 2024

Lyset slukkes på Storebælt!

Lyset på Storebæltsbroen slukkes
Den karatariske bro, en livsnerve for hele landet, en bro der ved alle syn skaber minder om passager på vej gennem landet. Den forbinder os – og den samler os.
Den giver os minder om alt fra arbejde, til familiebesøg og de gode ferier.

Fra det meste af Kommunen, kan man i de rette højder, se pylonerne; Både i klart vejr, men især i aften- og nattetimerne hvor lyset omfavner himlen og blinkene fra toppen, altid viser hvor langt vi er fra broen.

Men i aften slukker Storebæltsbroen lyset.

Verdens støreste klimaopråb
Earth Hour er verdens største klimaopråb – og sammen med Verdensnaturfond, WWF, slukker Storebæltsbroen i aften lyset, sammen med millioner af mennesker verden over.

Som ejer og forvalter af forbindelsen, ser vi det som en af vores fornemmeste opgaver at drive forbindelsen med ansvar for naturen, klimaet og samfundet.” skriver Storebælt, som håber på at mange andre vil følge eksemplet og sætte fokus på klodens klimaudfordringer.

Lyset på storebælt vil derfor være slukket fra klokken 20.30 til 21.30.

Fokus på sikkerheden
Storebælt oplyser på deres hjemmeside, at broen dog vil være oplyst under vejbaneniveauet, af hensyn til skibstrafikken og i toppen af pylonerne for luftfartsafmærkningen.
Der er ikke vejbelysning på storebæltsbroen og bilisterne vil derfor ikke opleve en ændring på selve vejen, da det vil svare til den nattesænkning som finder sted hver aften fra klokken 24.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også