2.5 C
Slagelse
søndag, 14. juli, 2024

Sender hilsen fra Trend

Blandt nåletræer, frisk luft og en begyndende varme fra forårssolen, holder H.M. Dronningen i år vinterferie på jagtejendommen i Trend, i Vesthimmerland.

Fra Trend sendes nu en hilsen til alle Danskere, fra H.M. Dronningen: “De første forårstegn er begyndt at dukke frem i skovbunden, på buske og træer og i små og store haver rundt omkring i landet. Den danske natur er noget ganske særligt, og det skal vi alle glæde os over.

Som tidligere berettet, har naturen omkring os været flittigt brugt – og der skal ikke mere end en solstråle til i weekenden, før stierne i Lystskovene er mere attraktive end byernes stræder. Vestsjælland, og i sig selv Slagelse Kommune, er beriget med 180km kyst og det seneste år, har flere af os lært vores område at kende på en helt ny måde, en betragtning H.M. Dronningen også favner, før opmærksomheden henledes på den kommende tid med restriktioner: ” Det seneste år har naturen været et frirum for mange af os, og vi har oplevet Danmark på en ny måde. I den kommende tid må vi fortsat leve med restriktioner, men i mere end én forstand går vi lysere tider i møde “.

Afslutningsvis skriver H.M. Dronningen: “Her fra Trend sender jeg de varmeste forårshilsener til alle.

Foto: Kongehuset

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også