2.5 C
Slagelse
søndag, 14. juli, 2024

SK Energi suspenderer alle kunders fastprisaftaler

Har du SK Energi, så er det værd at bemærke, at der nu kan ske en ændring i din aftale.

Europa har nemlig siden begyndelsen af dette årtusinde kontinuert øget importen af naturgas fra Rusland og er i dag dybt afhængig.
Siden krisens begyndelse har Europa oplevet historiske prisstigninger på naturgas og tilsvarende på elektricitet, da en stor del af Europas elektricitet produceres på naturgas.

Hen over sommerperioden er der sket en voldsom forværring af situationen idet leverancerne via Nordstream-forbindelsen fra Rusland til Tyskland er beskåret til 20 % af kapaciteten. Det har endnu engang medført store prisstigninger på naturgas og dermed elektricitet.

Europa kan i den kommende periode blive tvunget til at rationere de energiressourcer, der er til rådighed, ligesom det skete i 70’erne,“ skriver SK Energi.

Lukker for fastprisaftaler
SK Energi lukkede for salget af fastpriskontrakter ved krisens begyndelse og har nu truffet det svære valg også at suspendere eksisterende fastpriskontrakter grundet den helt usædvanlige situation på markederne.
De kunder, som i dag har en fastpriskontrakt, vil primo august modtage en orientering om markedssituationen og varsling af ændringen. Efter 15. november 2022 vil privatkunders priser løbende følge markedet.

Ændringer skal overfor privatkunder varsles med 3 måneder og for erhvervskunder er varslingsfristen 14 dage.
Alle SK Energis kunder, der ikke har en fastprisaftale, berøres ikke af ændringerne, da de justeres løbende.

SK Energi beklager stærkt, at den helt usædvanlige markedssituation har gjort det nødvendigt at suspendere de indgåede aftaler om fastpris.
Hvis markedssituationen normaliseres – og det håber vi meget på sker hurtigst muligt – vil fastpriskunderne blive tilbudt at genindtræde i fastprisaftalerne.
” lyder det afslutningsvis

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også