2.5 C
Slagelse
søndag, 14. juli, 2024

Slagelse går sammen 8. marts

Få frisk luft, motion, og en god oplevelse sammen med familien til fælles gåevent.

Få frisk luft, motion, og en god oplevelse sammen med familien, vennerne, naboen, kollegaer eller mød op alene, når Slagelse Kommune i samarbejde med forskellige foreninger, klubber mv. arrangerer fælles gåture til ”Slagelse går sammen”. Målet er, at flere ønsker at bevæge sig og samtidig at sætte fokus på de mange forskellige gåhold, som allerede findes rundt om i kommunen.

En lille gåtur på 2,5 til 3 km lyder måske ikke af meget, men fysisk aktivitet har ikke blot positive effekter på kroppen, men også på den mentale sundhed. Derfor inviterer Slagelse Kommune i samarbejde med en række foreninger, klubber og private alle borgere, store som små, til at gå sammen med os. En kort familievenlig rute, hvor selv hunden er velkommen.

Foreninger klar med inspiration til mere bevægelse
Vi håber, rigtig mange vil benytte muligheden for at få lidt frisk luft og motion, samtidig med at de får en hyggelig oplevelse sammen med familien eller måske en ny fast gåmakker. Til arrangementet vil der også være repræsentanter fra de forskellige foreninger, som har faste gåhold, så hvis man får blod på tanden efter at gå nogle flere ture, så kan deltagerne gå hjem med oplysninger om, hvor de kan gå sammen med andre igen“, fortæller udviklingskonsulent i Sundhed og Ældre Pernille Gøttske.

Inspirere flere til en aktiv hverdag
Slagelse Kommune håber med gåeventen at få sat fokus på de mange forskellige gåhold, som allerede er i kommunen.

Vi har allerede mange forskellige gåtilbud rundt om i kommunen, som vi rigtig gerne vil hjælpe med at gøre opmærksom på. Forhåbentlig kan opmærksomheden omkring gåholdene være med til, at endnu flere får en aktiv hverdag med bevægelse. I Slagelse Kommune har vi generelt en dårligere sundhed end regionsgennemsnittet, så ved at inspirere endnu flere til en aktiv hverdag, kan vi med små skridt forhåbentlig også på sigt få forbedret sundheden i kommunen“, slutter udviklingskonsulent i Sundhed og Ældre Pernille Gøttske.

Eventen starter kl. 16 ved Slagelse Svømmehal, og der er rullende start mellem kl. 16-18, så starten af gåturen kan tilpasses den enkelte familie. Der vil være goodiebags med lidt forplejning til turen samt en sandwich efter gåturen i start/slutområdet til de første 250 deltagere.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også