2.5 C
Slagelse
søndag, 14. juli, 2024

Træ-Drab: Politiet søger vidner

I nat kort efter midnat skete der en alvorlig færdselsulykke på Parnasvej i Sorø, hvor en 55-årig mand afgik ved døden, skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, om det større træ, som var væltet ned over den 55-åriges bil, netop som den kom kørende.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har, som vi tidligere har beskrevet, arbejdet på stedet hele natten, hvor politiets kommandocentral (KST) også ankom omkring klokken 05 onsdag morgen.

Tidligere tirsdag aften klokken 22.37 fik politiet en lignende anmeldelse om et fældet træ, der lå hen over Slagstrupvej syd for Havrebjerg ca. 100 meter fra Kalundborgvej. Ingen kom til skade i dette tilfælde, og træet er skåret op og kørt væk, så der igen er fri passage, oplyser politiet videre.

Fældet med motorsav
Politiet søger i første omgang vidner, der kan have set eller hørt noget i forbindelse med fældningen af de to træer i timerne både før og efter gerningstidspunkterne de to steder: I går klokken 22.37 på Slagstrupvej i Havrebjerg, og i nat klokken 00.16 på Parnasvej i Sorø.

Har man oplysninger – det kunne også være optagelser fra fx vildtkameraer, dashcams eller andre typer kameraer fra de to områder, der er markeret på de vedhæftede kort – kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4. Alle informationer kan bruges.” oplyser sydsjælland og lolland-falsters Politi.

Hvis man har færdedes i nærheden men uden for områderne, der er markeret på kortudsnittene, så opfordrer politiet til, at man alligevel gemmer sine optagelser til evt. senere brug.

Vi har i løbet af natten og i morgentimerne været massivt til stede på Parnasvej i Sorø, hvor vi foretager tekniske undersøgelser og sikrer spor. Træet, der væltede ned over bilen og dræbte føreren, er angiveligt fældet med overlæg, og det er formentlig også tilfældet med træet fra Havrebjerg. Når nogen på den måde skaber livsfarlige situationer for andre, er det er i sagens natur noget, vi ser meget alvorligt på“, siger politiinspektør Peter Compen.

De pårørende er underrettet.

Politiet har ikke yderligere oplysninger for nu, men så snart det er muligt, vil Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi give en opdatering på sagen.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også