2.5 C
Slagelse
søndag, 14. juli, 2024

Tyveri af benzin, knivlov og kassedykker

I politiets døgnrapport er fra weekenden 3 sager at bemærke.

Først og fremmes, en af de sager som har været omdebatteret på Facebook weekenden over: Hvad skete der på Sorøvej…? Det har politiet dog en forklaring på!

Natten til søndag så to politibetjente nemlig en varebil komme med høj hastighed i Sorø og videre mod Vestmotorvejen. I Slagelse hvor bilen blev standset, viste det sig at det var en 34-årig mand fra Slagelse, der ikke havde noget kørekort. Ejeren af bilen, som var en 66-årig mand, dermed også siget, for at have overladt sin bil til en person uden kørekort.

Men i varerummet, hvor der lugtede tæt af diesel, fandt betjentene 11 dunke og to brændstofpumper. Den 34-årige blev derfor sigtet for tyveri og taget med på politistationen.
I følge politiet er gerningsstedet formentlig busparkeringen på Krageludnsvej.

Kniv i lommen
Lørdag havde en glemsom passagerer i et tog på Slagelse Station, glemt ikke blot sin billet, men også sin adresse. Politiet måtte derfor en tur forbi, den 21-årige mand, som viste sig at komme fra Dianalund. I hans arbejdsbukser sad dog en hobbykniv, som ikke havde et såkaldt “anerkendelsesværdigt formål” hvorfor han efterfølgende blev sigtet for overtrædelse af knivloven.

Kassedykkeri – Signalement
Fredag klokken 19.35 havde en ukendt mand desværre held med at stjæle et pengebeløb fra SuperBrugsen i Kirke Stillinge. Blot som ekspedienten var ved at betjene en kunde ved kassen, huggede manden nogle pengesedler fra kssen.

Manden beskrives som: 15-30 år, spinkel af bygning og lyd i huden. Han var iført mørke joggingbukser, mørk jakke og mørk hue med skriften A og E på. Oplysninger i sagen på telefon 114

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også