2.5 C
Slagelse
søndag, 14. juli, 2024

Udvalg udskyder behandling af miljøgodkendelse

Behandlingen af RGS Nordics miljøgodkendelse bliver genoptaget på et senere tidspunkt. Det har Klima- og Miljøudvalget besluttet, oplyser Slagelse Kommune på deres hjemmeside.

Klima- og Miljøudvalget har besluttet at udskyde behandlingen af miljøgodkendelsen af til RGS Nordic til et senere tidspunkt. Miljøgodkendelsen skulle have været på behandlet på udvalgsmødet mandag, men på baggrund af de nye oplysninger, som kom frem i 21Søndag søndag aften har udvalget besluttet at genoptage sagen på et senere tidspunkt – Oplyser kommunen videre.

Udvalget har også besluttet, at der skal tages initiativ til at bede om et møde med miljøministeren om sagen, og de uklarheder der er opstået efter indslaget i 21Søndag.

Samtidig har udvalget også besluttet, at der skal udarbejdes en juridisk vurdering af de nye oplysninger, som er kommet frem. Den juridiske vurdering skal også indeholde en vurdering af, hvilken betydning udsættelsen af sagen har for anvendelsen af RGS Nordics nuværende miljøgodkendelse, og hvilke handlemuligheder Slagelse Kommune har. 

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også