2.5 C
Slagelse
søndag, 14. juli, 2024

Power er åbnet med et brag: Nu falder priserne

Konkurrencen er kommet til byen og priserne kommer til at falde!” Lød åbningsreplikken fra Direktør Jesper Boysen, da han trådte frem foran de mange mennesker.

Tirsdag morgen var trafikken tæt, trods det tidlige klokkeslæt, da turen gik mod Japanvej i Slagelse.

Her åbnede den første Power i det Vestsjællandske, hvilket havde fået flere hundrede mennesker, til at samles i forventning om de gode åbningstilbud.

Et par minutter i 7, trådte direktør Jesper Boysen derfor frem med nøglen til butikken, som efter en kort præsentation blev overrakt til den nye varehuschef.

Slagelse er en enormt god og vigtig handelsby med et stærkt tag i oplandet, så vi har store forventninger og glæder os meget til at kunne være med til at sænke priserne på elektronik og hvidevarer i området ”, fortalte Jesper Boysen tidligere på året, da det blev offentliggjort at power åbnede i Slagelse.

Der blev delt gratis kaffe ud til de fremmødte.

Konkurrence – Nu falder prisen
Power er åbnet i den tidligere Daells Bolighus og deler derfor P-plads med konkurrenten – Elgiganten, som ligger lige over for.

De fik i dagens anledning også en bemærkning med: “ Butikken på den anden side, har jeg tidligere været med til at åbne selv” lød det fra direktøren, til en mild latter fra de fremmødte, der stod klar til de store tilbud.

Konkurrencen har Elgiganten også allerede taget til sig, for den sidste uge har de med stor markedsføring på Sociale medier annonceret med “Undgå Køen” – Hvilket havde ladet Elgiganten varsle prisnedsættelser på udvalgte vare i Slagelse-Butikken.

Men hos de unge drenge i klassen, Power, var man ikke bekymret for køen. De havde nemlig opsat et digitalt kø-system, så man på åbningsdagen kunne booke tid hjemmefra og komme direkte.

Da der var et par timer til Elgiganten åbnede, stod Parkeringspladsen i stor kontrast til naboerne, som var igang med gratis kaffe og åbningstilbud.
Der var flere timer før de andre butikker i området åbner, fyldte P-pladser hele vejen forbi Sport24, My Home, T-Hansen og der ud af……..

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også