2.5 C
Slagelse
søndag, 14. juli, 2024

Pub lukker straks – Ramt af corona

Kun lige var genåbningen begyndt, før en af de lokale pubber i Slagelse, måtte lukke dørene igen.
Der var ellers lagt op til en både hyggelig fredag og lørdag på Fisketorvet, som endelig er begyndt at summe af mennesker igen.

Åbner ikke
Fredag formiddag måtte The Upper Hill på Fisketorvet meddele, at de ikke åbnede senere som ellers planlagt – og at de endda måtte holde lukket hele weekenden.
Det betød også, at der ikke gik længe før den ellers planlagte Lørdags Jazz på Fisketorvet fra 11-13, med Hot Society Orchestra, på hjemmesiden fik mærkatet “Aflyst pga. at pubben er ramt af Corona“.

Derfor er pubben ramt af Corona
The Upper Hill afholdte i mandags et personale møde, som skulle vise sig at have støre konsekvenser end først antaget. “Vi havde personalemøde i mandags hvor vi alle var testet negative inden vi mødtes” skriver The Upper Hill på Facebook, som dog fortsætter “Alligevel er der en som bliver testet positiv efterfølgende”.

The Upper Hill har i den forbindelse været i kontakt med Styrelsen for patientsikkerhed, som har anbefalet at hele personalegruppen går i isolation. I følge The Upper Hill blev personalet testet i dag og bliver testet igen på søndag – Med alt held, håber de at åbne igen tirsdag.

Vi beklager – men tager vores ansvar” Skriver The Upper Hill slutteligt.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også