2.5 C
Slagelse
søndag, 14. juli, 2024

Slagelse: Flere anholdte lørdag nat

Første weekend i måneden er næsten altid garant for mange mennesker i byen – & der er for alvor også kommet gang i gaderne, efter det er blevet muligt at holde åbent til 05 igen. 

Lørdag nat var der dog ekstra gang i den – og politiet måtte skride til flere anholdelser.

Politiet fik nemlig lørdag klokken 3.31 en anmeldelse om, at nogle mænd var kommet i klammeri på Fisketorvet. 

Da politiet kort tid efter nåede frem til stedet, fandt betjentene på baggrund af vidneforklaringer frem til en 32-årig mand fra lokalområdet. 

Den 32-årige mand blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, men for at få ro på stedet blev han anholdt klokken 3.39 og taget med til politistationen i Næstved. 

Her blev han løsladt igen klokken 7.35.

20 minutter senere….
Klokken 3.58, altså blot 20 minutter efter første anholdelse, følte en 32-årig mand fra Nordborg trang til at udtrykke sit syn på politiet. Det gik ud over nogle politifolk, der var ved et værtshus på Fisketorvet, og de blev betegnet som fucking idioter

Den 32-årige blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og han blev taget med til politistationen i Slagelse. Den 32-årige blev løsladt igen klokken 5.30.

Blev hentet af forældrene
Mens det hele udspillede sig lørdag nat, blev en 17-årig fyr fra Stenlille samtidig anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen. 

Han rettede sig nemlig ikke efter politiets anvisninger – og gik tæt på politibetjentene, som han filmede. 

Han blev taget med til politistationen, hvor hans forældre afhentede ham klokken 5.34.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også