2.5 C
Slagelse
søndag, 14. juli, 2024

Dansk idræts allerstørste hædersbevisning går til Jørn C.

Dansk idræts allerstørste hædersbevisning – DIFs Ærestegn, er tildelt lokale Jørn C. Nielsen fra Slagelse.
Prisen blev overrakt af næstformand Thomas Bach, Danmarks Idrætsforbund (DIF) – på årets “idrætsrådskonference” i Herning.

Det er bestemt ikke uden grund, at Jørn C. Nielsen har modtaget denne fornemme pris.
Han har nemlig præget idrættens vilkår lokalt, regionalt og også på landsplan, hvor han i over 40 år har deltaget som frivillig i foreningslivet. Han har på folkeoplysningsområdet de seneste 12 år varetaget idrættens interesser i Slagelse.

I Slagelse repræsenterer han idrætten, som formand i Slagelse Idræts Råd med over 135 idrætsforeninger og tæt på 30.000 medlemmer.

Jørn C. Nielsen har været drivkraften for kommunens idrætspolitik, som bla. har medført at kommunen er blevet Elitekommune under Team Danmark og dertil kommer at kommunens idrætsskole – Nymarksskolen – er blevet certificeret af DIF og Via University College, som den første Danske idrætsskole.

Han er tillige bestyrelsesformand for den lokale eliteidrætsorganisation Sports Team Slagelse.

Derudover er han valgt af idrætsrådene i Region Sjælland som frontfigur, hvor idrætsforeningerne har tæt på 285.000 medlemmer og dermed repræsentantskabsmedlem i DIF.

Danmarks Idrætsforbunds ærestegn tildeles personer der har ydet dansk idræt særlige og betydningsfulde tjenester og som har gjort sig særlig fortjent gennem mange års uegennyttigt arbejde inden for idrætten.

Foto: Fra højre Thomas Bach og Jørn C. Nielsen

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også