2.5 C
Slagelse
søndag, 14. april, 2024

SBI: Divisionstræner bliver ny sportschef

Slagelse B&I meddeler i en netop udsendt meddelelse, at de ændre deres sportslige setup vinteren over. Den store organisationsændring betyder blandt andet, at nuværende Cheftræner Zouher Abdullatif bliver ny Sportschef.


Med udgangen af den netop overståede efterårssæson har Slagelse B&I valgt at bruge pausen fra banerne, til udenfor banerne, at ændre organisationen for klubben på Parkvej.

SBI kalder selv deres organisationsændring for “Et internt ønske om at skabe en klub og forening i ny balance“.

For mange fodboldklubber har perioden med Covid-19 blandt andet betydet nedgang i sponsorindtægter, udfordringer med trænerkapacitet og frivillige – det har klubben på parkvej nu valgt at “angribe” som de kalder det.

Ny 2024-Plan
Slagelse B&I lancerer med deres nye strategi en 2024-plan, som handler om at videreudvikle en fodboldklub, hvor der er fokus på lokal fodbold med lokale spillere. Slagelse B&I har det seneste år, bygget på med brugen af egne spillere på divisionsholdet, og denne tilgang skal styrkes og udvikles, lyder det fra klubben.

SBI vil som områdets førende klub indenfor elitefodbold fastholde og udbygge deres position. Men man flytter nu også blikket mod børnefodbolden (U6-12), over talent og
elite (U13-19) til voksenfodbolden. Vejen fra ungdommen, til at spille på stadion for regionens bedste spillere skal være kortere – og mere direkte.

Divisionstræner bliver Sportschef
Til at løfte denne opgave har SB&I udnævnt klubbens nuværende divisionstræner, Zouher Abdullatif, som øverst ansvarlig for den samlede sportslige udvikling i hele SB&I i stillingen som Sportschef.
Fra U6 til 3.division skal han skabe transition mellem segmenterne og forankre en ny kultur.

Zouher har sammen med sit team ydet en enorm flot indsats i hele 2021 omkring vores divisionshold og seniorafdeling, og startet den bølge op, som vi fortsætter nu. Et SB&I-hold med egne spillere, og devisen ’er man god nok, er man også gammel nok’.” Fortæller formand for Slagelse B&I, Michael Birkedal.

Ryster ikke på hånden
Klubben på parkvej er klar over, at de lige nu ligger tungt i 3. division, men det får dem ikke til at ryste på hånden. I stedet for en kort hurtig løsning, tager de, de langsigtede briller på og gennemfører en organisationsændring i vinterpausen, med det lange mål i sigte.
Vi tror så meget på, at det er den rigtige vej, at vi også er klar til resultatmæssigt at tage nogle slag. For resultaterne skal nok komme, talentmassen er der. Men vigtigst af alt er, at vi har en samlet klub, der udvikler sig, i det tempo den kan absorbere.” lyder det fra Slagelse B&I

Fra 1. januar 2022 er 3. divisionsholdets nuværende assistenttræner Henrik Carlson samtidig ansat som cheftræner, og der arbejdes p.t. på staben omkring holdet.

Nu har jeg selv arbejdet tæt sammen med Henrik det sidste år. Der er hos mig og bestyrelsen fuldstændig enighed om, at Henrik kan løfte opgaven, og samtidig passer ind i; at vi gør det, vi siger – hvis man er dygtig nok, er man gammel nok. Henrik er uddannet hos os selv, via ungdommen og kender til arbejdet med at få de unge drenge løftet til næste niveau. Sammen med spillerne skal han nok fortsætte den kurs vi som trup og klub er på. Vi tror 100% på vores nuværende trup og stab, og bygger lag på, der passer til strategien herfra”. Supplerer Zouher Abdullatif i den udsendte meddelelse.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også