2.5 C
Slagelse
søndag, 14. juli, 2024

Tidligere Superliga-stjerne: Ny træner i SBI

Med over 250 superliga kampe, henholdsvis alene 150 for OB og 100 kampe for FC København, er det en erfaren herre, de røde og blå på Parkvej, har formået at tiltrække.

Jeg er rigtig glad for denne her aftale lykkedes. Vi har formået at tiltrække en, fra en helt ny hylde i fodbold-danmark – og måske vigtigst af alt, stadig en der forstår – og en der vil med på vores rejse” fortæller Zouher Abdullatif til klubbens hjemmeside.

Selv glæder Carsten Hemmingsen, som altså tiltræder posten som cheftræner for klubbens DS-Hold, sig til rejsen:

“ Jeg har jo qua mit virke fulgte Slagelse og deres rejse på tæt hånd. – Jo mere indblik jeg fik i deres tanker og udvikling, jo mere kunne jeg ikke lade være med, at skulle være en del af – og med på den rejse” lyder det fra Hemmingsen der tilføjer:

Nu tager vi en frisk start og bruger muligheden for at bygge op på ny. Slagelse er kendt for deres hårdt kæmpende unge og lokale drenge. Det er et ret sindsygt fundament, som vi nu får mulighed for virkelig at sætte skub i” fortæller Hemmingsen, der også har bemærket at Slagelse B&I’s spillertrup er særdeles ung – og har Danmarks 5. yngste start 11’er. “

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også