2.5 C
Slagelse
søndag, 14. juli, 2024

Nyt svømmebassin udsættes

Det har allerede fået flere konsekvenser, efter byrådet valgte at genåbne budgettet.
Kultur-, Fritids- og Turismeudvalget har derfor allerede nu meldt ud, om mådehold og udsættelser.

Læs også… Foreningerne må spare

Tidligere har Byrådet besluttet, at der skulle opføres et topmoderne 50-meters bassin i tilknytning til Slagelse Svømmehal. Men nu må de altså trække i land – og bede om udskydelse, efter at budgettet nu er blevet åbnet på ny.

Kultur-, Fritids- og Turismeudvalget behandlede ellers projektet og tilbygningen på deres møde den 31. august 2021, hvor udvalget godkendte dispositionsforslaget for projektet.

Vi har i Kultur-, Fritid- og Turismeudvalget truffet en beslutning om at udsætte beslutningen om endelig godkendelse af projektforslaget og dermed den videre proces for byggeriet.
Det gør vi, da der er en del usikkerheder i forbindelse med genåbningen af budgettet, hvor det er naturligt og ansvarligt fra vores side også at have blik for, hvordan så stort et projekt som svømmehalsbyggeri indgår i de samlede politiske prioriteringer i forbindelse med genåbning. Derfor har vi valgt at udsætte den videre beslutning i respekt for de mange engagerede borgere og erhvervslivet, der arbejder med projektet
“, siger Nicki Ottevig (V), næstformand i Kultur-, Fritids- og Turismeudvalget.

Der har været budgetteret med 94,1 mio. kr. til svømmebassinet. Af den samlede sum er udførelse budgetteret til 68,2 mio. kr. Den øvrige del af afsætningen er disponeret til rådgivning, inventar mm. samt en post til uforudseelige udgifter på 10,5 mio. kr.

Det forventes, at processen for budget 2022 kan afsluttes i maj måned, hvor byrådet godkender budgettet.

Bassinet skulle efter planen havde været klar i marts 2024.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også