0
515

Der er sket noget i Roskilde, man fornemmer det straks. Godt nok mødte Slagelse-mandskabet ind på en bane, som de fleste nok forventede kommunen var på vej for at slå, men det var ikke det.

Det var summen af KFUM Pro, den lille forening på Lillevang, som er blevet til et selskab. Et selskab som vil frem i fodbold-Danmark, med nye store sponsorer, HB Køge og Capelli som samarbejdspartnere og et transfervindue der ikke har stået stille.

Slagelse kom ved dagens kamp hurtigt ud af boksen i et højt pres, som Slagelses nye angriber Abdul var lige ved at lave til en føring efter blot et enkelt spillet minut.

Men presset varede ikke ved, for helt som sidst Slagelse var på besøg i Roskilde, fik gæsterne bragt sig foran.

Med kun 10 minutter spillet, får Oliver Lassen nemlig bragt hjemmeholdet foran, i en situation Slagelse Keeper Sebastian Olsen ikke kunne gøre meget ved.

8 minutter senere var Slagelse dog ved at bringe sig på 1-1, da Abdul lægger bolden ind over og ‘Mos’ flyver til vejrs, med hovedet solidt plantet på bolden, der desværre gik lige på stolpen.

Efter flere chancer frem og tilbage i de efterfølgende 20 minutter, hvor Tobias Hansen den ene gang var garant for en blokering der ellers hurtigt kunne have øget KFUM’s føring, greb Grosen til skud, det var så tæt på venstre stolpe, at de fleste på Lillevang så den inde.

Kort før pausen får Slagelse et frispark ude for feltet, som er sidste mulighed før dommeren fløjtede til pause. Frisparket udløste dog både Tobias Hansen der får sat hovedet på – og en Jean Claude Bozga, der rejser sig og udløser et saksespark der går lige over målet.

Med 1-0 føring til KFUM, måtte et slukøret Slagelse mandskab forlade banen.

I anden halvleg deles der godt om chancerne, før træner-teamet i 59” laver dobbelt udskiftning og tager Mathias Bjaldby og Kristian Krogh ud, mens Mikkel Petersen og Oussama Djafer-Bey kommer på banen.

En udskiftning der kun lige finder sted før Grosen på endnu et frispark sætter bolden lige over overlæggeren.

Med knap 20 minutter tilbage får Marius revet fat i endnu en spiller, som udløser et meget mildt gult kort – & Med et gult kort i bagagen fra første halvleg, hvor et mindre skubberi fandt sted, får Marius Lindh dermed det røde kort og må gå den lange vej mod omklædningen.

Med 10 mand tilbage, måtte Zouher lægge nye planer. ‘Mos’ der har kæmpet en brag kamp, tager de lange trætte skridt ud og ind sættes den unge Nikolaj Østergaard.

Med blot 9 minutter igen kommer Slagelse til endnu en chance da bolden hopper over KFUMs ellers sikre keeper, desværre for Slagelsemandskabet, lå ingen angriber klar til at udnytte situationen.

KFUM kunne derfor uden at blinke lukke opgøret med endnu en scoring i 87. Minut, hvor Slagelse var sat helt tilbage.

Med en kort skade måtte Grosen til sidst forlade banen lige efter, hvor Zouher Abdullatif indsatte Jake de sidste minutter.

Slagelse kæmpede dog til det sidste, hvor både Mikkel Petersen kom til chancer og indskiftede Jake formåede at sætte bolden på stolpen endnu en gang.

I en kamp der for Slagelse mest var stolpe ud og hvor de aldrig rigtig fandt skarpheden, måtte de Vestsjællandske drenge forlade banen, i det der blev silende regn, med et nederlag på 0-2. En kamp præget af flere, for Slagelse, rammende dommerfejl, som på lægterne flere gange udløste højtstående grin fra lokale.

Slagelses næste kamp er på lørdag hvor deres tur går til Dalum.