2.5 C
Slagelse
søndag, 14. april, 2024

Hun skal repræsentere Slagelse i Folketinget

Det har i dag været store tælle dag – & mens mange interesserede sig for resultatet i går, havde flere af kandidaterne nok flest nerver på, i løbet af dagen i dag.
Dagen derpå bliver de personlige stemmer nemlig optalt – og her har kandidaterne hele dagen kunne følge med, optælling for optælling, som stemmerne tikkede ind.

I Slagelse Kommune var hele 10 lokale kandidater opstillet:
Troels Brandt (R), Stén Knuth (V), Miralem Garagic (Ø), Marcus Techow Danielsson (V), Sandra Elisabeth Skalvig (I), Sander Patrick Larsen (I), Thomas Vesth (I), Jacob Stryhn (C), Katrine Ida Olsson (Å), Søren Lund Hansen (O).

Den nu tidligere MF’er, Stén Knuth (V), måtte se sig slået af Jacob Jensen, Morten Dahlin og Louise Schack Elholm og kan derfor ikke længere repræsentere Slagelse i Folketinget.

Hun skal repræsentere Slagelse
Af de 10 kandidater som var opstillet med bopæl i Slagelse Kommune, blev blot 1 enkelt kandidat valgt til Folketinget, nemlig 32-årige Sandra Skalvig, som er opstillet for Liberal Alliance.

Jeg tror nok, at jeg først lige skal forstå det helt. Der har været mange følelser de sidste par timer” fortæller Sandra til Mit Vestsjælland, efter de sidste stemmer er blevet optalt.

Sandra er til daglig studieadministrativ medarbejder på professionshøjskolen VIA University Colleage og har tidligere været ansat på Proffesionshøjskolen Absalon i Sorø. Et arbejde som om kort tid, bliver byttet ud med Folketinget.
Sandra er født og opvokset i Høng, bosat i Slagelse og er uddannet med en professionsbachelor i Offentlig Administration med speciale i Velfærd.

Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet, med de andre kandidater i gruppen, det er et stærkt hold – og det som har fået os godt gennem valgkampen, er lige præcis holdindsatsen.” fortæller Sandra og tilføjer: “Jamen, stemmerne i dag har jo ikke ændret noget på, hvem jeg var i går. Jeg er jo stadig bare Sandra – og det vil jeg blive ved med at være” fortæller den nu nyvalgte MF’er, der smilende tilføjer, at hun derfor stadig vil komme gående i gummistøvler gennem Rosengade når det regner.

Jeg er her for at repræsentere Liberal Alliance, men jeg er også den lokale stemme – og derfor bliver det vigtigt for mig, forsat at være synlig på Vestsjælland og stadig at have mine fødder plantet i den muld, jeg er opvokset i. Sjælland har givet mig et mandat og jeg er meget ydmyg omkring det.” afslutter Sandra, mens telefonen endnu engang ringer med en lykønskning.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også