2.5 C
Slagelse
søndag, 14. juli, 2024

Konservative om skolelukninger: En helt utidig udmelding

Besparelserne på kommunebudgettet skal ske på baggrund af ordentlighed og faglighed. Ikke pludselige hovsa-udmeldinger, lyder det fra Slagelses viceborgmester Jane Dahl.

De konservative i Slagelse tager i dag klart afstand fra SF’s Jørgen Grüners udmelding om et antal konkrete skoler, der kunne tænkes lukket som følge af den knappe økonomi i Slagelse Kommune.

Jørgen Grüner udviser et prisværdigt mod ved at udpege konkrete sparemuligheder i en økonomisk situation, der er meget svær. Men vi finder det simpelthen upassende at skabe denne utryghed blandt lærere, elever og forældre. Vi er lige nu i gang med en række budgetanalyser, der vil kulegrave, hvordan vi bedst kan redde økonomien“, siger viceborgmester Jane Dahl (K).

Hun og De konservative vil ”afgjort ikke” lægge sig fast på, om lige skolerne skal holde for.

Vi er fuldstændig klare på, at vi står med alvorlige økonomiske udfordringer. Det viser forvaltningens egen likviditetsprognose aldeles tydeligt. Men det må være vores pligt at vende hver en sten for at finde besparelser, der går så lidt ud over borgerne som overhovedet muligt“, fortsætter Jane Dahl.

Står det til os i Det Konservative Folkeparti, vil budgettet blive tilrettelagt i tæt samarbejde og dialog med vores medarbejdere. Besparelserne skal bygge på saglighed, ordentlighed og faglighed, ikke pludselige hovsa-udmeldinger “, lyder det fra den konservative viceborgmester.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også