2.5 C
Slagelse
søndag, 14. juli, 2024

Cirkusland åbner sommerferien med kæmpe festfyrværkeri!

Man kan for alvor dufte sommeren i Slagelse!
– Og snart kan man også se den blive skudt igang på nattehimmelen!

Fredag d. 25. juni kl. 23 – kan Slagelses borgere og andre i byen, nemlig kigge mod aftenhimlen (i retningen mod Cirkusland). Her vil man nemlig kunne se alletiders festfyrværkeri, som skal skyde årets sommerferie i gang for Slagelse og omegn.

Kan du fredag aften høre brag, er der derfor ingen grund til at blive bange; Det er blot Cirkusland som skyder sommerferien i gang og fejrer, at Cirkusland nu har åbent hver dag i sommerferien med start lørdag den 26. juni kl. 10!

Professionelt festfyrværkeri
Når du ser mod aftenhimlen fredag, er det ikke blot raketten fra nytår du spotter, men et professionelt festfyrværkeri, som vil skyde imponerende buketter af raketter mod aftenhimlen.

Vil man helt tæt på, er man også velkommen til at tage plads på parkeringspladsen ved Cirkusland ved 23-tiden. – Det er helt gratis!

En hel sommerferie med cirkus og Gurli Gris
Cirkusland har åbent hver dag fra lørdag den 26. juni til den 8. august, alle dage er det fra kl. 10 – 17.

Tema- og forlystelsesparken byder hver dag på oplevelser for børnefamilier. Mest kendt er Cirkusland for sine mange shows i løbet af dagen, og denne sommer kan gæsterne glæde sig til at opleve Gurli Gris og Gustav Gris’ helt eget børneshow, som spiller hver dag kl. 12.30 i hele sommerferien, samt ‘Det Store Trylleshow’ og en vaskeægte cirkusforestilling!

Cirkusland er desuden i år blevet udvidet med karruseller til de helt små, og store forlystelser til de fartglade. Blandt de nye forlystelser er GORILLAEN, som drejer én rundt og rundt og løfter sig op som en snurrende tallerken på en pind.

Når entréen på 169 kr. pr. person er betalt, er alle shows, forlystelser og aktiviteter gratis hele dagen.

Foto: Cirkusland

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også