2.5 C
Slagelse
søndag, 14. juli, 2024

Oplev Tour de France på en unik måde

Verdens største cykelløb kommer ikke blot til Slagelse, du har også unik mulighed for nu at komme helt tæt på – som en del af holdet! Men der er ikke mange pladser tilbage!

Lige nu kan du nemlig stadig blive frivillig ved et af de måske største events i vores kommune, hvor der stadig er plads på 2 af stederne! Vi mangler nemlig to slags frivillige til at hjælpe os på dagen.

Alle frivillige får selvfølgelig forplejning på dagen og en mest af alt en helt unik oplevelse, når tourfeltet kommer susende, og Kommunen skal klædes i gult.

Tour de France-Official
Opgaven som Tour de France-official indebære at stå langs ruten og guide tilskuere. En stor del af opgaven er at tale med tilskuere om vejlukning og tider, så du skal kunne lide at tale med folk og være ansvarsbevidst, lyder det fra Slagelse Kommune, der er ved at gøre klar til den helt store sommer.

Publikumsguide
Opgaven som publikumsguide indebærer at stå for håndtering af parkering, service og oprydning. Her kan du også tilmelde dig som forening og tjene penge ind til foreningskassen!

Opgaven som publikumsguide indebærer at stå for håndtering af parkering, service og oprydning. Her kan du også tilmelde dig som forening og tjene penge ind til foreningskassen.

Du kan tilmelde dig som frivillig her


Foto: Slagelse.dk

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også