Annonce:
-3.6 C
Slagelse
tirsdag, november 28, 2023

Tidligere Borgmester lander nyt job

Tip os døgnet rundt på:
Messenger (Besked)  Ring 42 74 42 74

 

Annonce:
Annonce:

Jobnyt: Tidligere Borgmester John Dyrby Paulsen har nu landet nyt job, efter han d. 31/12-21 fratrådte Borgmesterposten efter kommunalvalget 2021 med 4 år på posten.

Den 22/2-22 starter han som Direktør i Dansk e-Mobilitet under Dansk Energi.

Jeg glæder mig helt enormt til at være med til at sætte endnu mere gnag i den grønne omstilling på transportområdet og til at blive en del af et super hold i Dansk e-Mobilitet og Dansk Energi” lyder det fra den tidligere Borgmester på Linkedin.

John er uddannet med en Cand.polit og har en HD i Udenrigshandel. Han var medlem af folketinget fra 2005 til 2015, samt i byrådet for Slagelse Kommune i perioden 2014-2022.

Forud for sit politiske virke, har John været Markedskonsulent i Kommuneinformation, Erhvervskonsulent i Vestsjællands Erhvervsråd, Chefkonsulent i Deloitte – Og nu kan tilføje Direktør i e-Mobilitet til sit CV.

” John Dyrby Paulsen besidder alle de egenskaber, vi har ledt efter i vores søgen efter en direktør og er et fantastisk match for Dansk e-Mobilitet. Vi glæder os, både på den grønne omstillings- og Dansk e-Mobilitets vegne, til at få ham med ombord, og til at vi sammen kan skubbe på udviklingen af en grønnere transport“, siger Casper Kirketerp-Møller, bestyrelsesformand for Dansk e-Mobilitet til deres hjemmeside.

Annonce:
Annonce:

Seneste

Læs også