2.5 C
Slagelse
søndag, 14. juli, 2024

Venstre i Slagelse: Klar med 27 kandidater

Venstre i Slagelse afholdte onsdag aften opstillingsmøde til kommunalvalget, hvor opstillingslisten med 27 kandidater blev valgt. Det skete på Borreby Teater med mere end 150 Venstre-medlemmer og en gæstetale fra EP-medlem Søren Gade.

I spidsen for V-Holdet, står borgmesterkandidat Knud Vincents, som efter aftenens opstillingsmøde nu er helt klar til kommunalvalget:
Efter i aften er jeg utroligt glad og stolt over vores liste til kommunalvalget. Jeg er især glad for den store bredde vi har i vores 27 kandidater på holdet.” siger Knud Vincents og fortsætter: “Vi er fuldt med gejst og optimisme og glæder os til at møde borgere i hele kommunen.

Tror på et borgmesterskifte
Ved opstillingsmødet var der udover kandidatpræsentationer også en gæstetale ved Søren Gade. Og Søren Gade lagde ikke skjul på sin begejstring for Venstre i Slagelses nye hold og hans tro på et borgmesterskifte til november.

Søren Gade sagde blandt andet: “Med så stærkt og bredt et kandidathold og Knud som borgmesterkandidat, samt den historik fra de seneste 4 år i kommunen, så tror jeg i har rigtigt gode chancer for at få borgmesterposten tilbage. Og det er der i den grad brug for.” og fortsatte: “Slagelse Kommune har brug for en ny borgmester som sætter ordentligheden, samarbejdet og ansvarligheden først. Og som jeg kender Knud så er han den helt rette til opgaven”.

Sørens tale var en peptalk til Venstres mere end 150 fremmødt og kandidathold som en opvarmning til kommunalvalget. Men talen havde også en masse politisk indhold. Søren satte bl.a. spot på økonomien i Slagelse: “Jeg har set at budgettet de sidste 4 år er steget med omkring 800 mio kr., hvor der i samme periode er kommet 100-150 nye borgere. Det vidner om to ting: enten er det nogle meget dyre borgere der er kommet eller også vidner det om at der ikke er styr på økonomien.

Også Knud Vincents, som borgmesterkandidat, tror på at der kan komme et borgmesterskifte:

Fremmødet i dag vidner om en enorm opbakning til Venstres hold, men også til at der skal sættes en ny retning for vores kommune. Og det er der i den grad brug for. Vi skal have styr på økonomien, så vi kan skabe bedre kernevelfærd, sikre trygheden og igen skabe udvikling i vores kommune. Det gør vi kun hvis vi får et byråd der kan samarbejde og som igen har fokus på ordentlighed og ansvarlighed.

De personlige stemmer afgør alt
Til opstillingsmødet er alle kandidaterne nu blevet indplaceret på listen fra plads nr. 2 og til nr. 27. Og selvom at medlemmer nu har indplaceret kandidaterne på listen, så er det i sidste ende vælgerne der har det sidste ord. Kandidaterne bliver opstillet på en sideordnet liste, så det i sidste ende er de personlige stemme fra vælgerne, der afgør hvem fra Venstre, der bliver valgt til byrådet.

Venstres liste i Slagelse tæller dermed:

1: Knud Vincents, Borgmesterkandidat
2: Stén Knuth
3: Nikolaj Bjørk Christensen
4: Ole Drost
5: Pernille Ivalo Frandsen
6: Stine Søgaard
7: Anders Koefoed
8: Ida Lynge
9: Anja Nielsen
10: Nicki Ottevig
11: Peter Freimann Emborg
12: Michael Gram
13: Michael Juul
14: Gregers Maglekær
15: Ebbe Jens Ahlgren
16: Christopher Trung
17: Jørn-Ole Didriksen
18: Claus Calum
19: Steen Aggergaard Sørensen
20: Søren Hansen
21: Sinnet Bødewadt
22: Stig Overkær
23: Troels Stensballe
24: Kristina Delff
26: Erik Freyberg
27: Karin Øgaard

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også