2.5 C
Slagelse
søndag, 14. juli, 2024

Fuld fart og Topklasse! – Nu går det løs i Slagelse…

Lørdag den 9 april, er der fart over feltet, når første afdeling af Danmarksmesterskabet i Rally finder sted – i Slagelse…!

Mangler du en unik og særpræget oplevelse til weekenden? Så har du alle muligheder i morgen. Lørdag kan du nemlig komme helt tæt på de hurtige biler – og den skarpe manøvre, når Slagelse Rally løber af stablen her i byen.

Slagelse Rally er den første af turneringens 6 runder. Selve turneringen er på hele 256 kilometer, hvoraf de 112 kilometer, bliver henlagt – her på de Vestsjællandske egne.
De 112 km køres som 10 hastighedsprøver, på 5 afspærrede veje, der alle køres af 2 omgange.

Løbet er i morgen delt op i 2. Der køres 4 rallyprøver syd for Slagelse om formiddagen, mens der nord for Slagelse, køres 6 rallyprøver om eftermiddagen. Selve centrum af løbet – med start og mål, (og serviceplads) bliver ved ZBC i Bredahlsgade. Derfor skal eventuel parkering også ske ved Slagelse Gymnasium.

Der er lørdag morgen allerede start klokken 08.00 og den første bil forventes i mål omkring klokken 17.30. Rallyet forventes afsluttet i HTX-Hallen omkring klokken 22.

Du kan læse mere om løbet her

Lokal opbakning
Der er stor lokal opbakning til løbet, hvor flere lokale virksomheder bakker op.

En af dem er Café Tidsløs, der blandt andet sponsorerer maden til løbet.

Her ses kokken Viktor, samt ejer Ismail, der bakker op om Slagelse Rally. Ismail, har bakket op om flere lokale begivenheder og har senest stået bag uddelingen af gratis mad til flygtninge. Det kan du læse om her

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også